reach your goals 

Facebook Twitter YouTube

Osteopatkliniken

I morgon har jag varit på hemmaplan i en vecka. Veckorna bara springer iväg. Var riktigt trött när jag landade på Landvetter flygplats då jag hade varit uppe i nästan 24 timmar. Ville bara slänga mig i säng men så ser jag att mitt nybeställda visir till min hockeyhjälm hade kommit. Då jag är som ett barn på julafton så spelade plötsligt tröttheten inte så stor roll. Hockeysuget bara vällde över mig och hockey blev det. Var ju bara tvungen att prova mitt nya visir.

I veckan så blev det ett efterlängtat besök hos Per Nilsson på Ostiopatkliniken. Har gått hos honom i ca 4-5 år och nu vet jag skillnaden med att jobba med kroppen i sitt rätta läge. Det är mycket välbehövligt för kroppen att få en paus hos någon som kan hjälpa dig att ”rätta” till den efter tunga lyft och styrketräning. Det hjälper mig verkligen. Jag har skickat dit flera personer som haft ”skavanker” i kroppen. Ryggen, knät, axeln. REKOMMENDERAS!

Igår var vi på Andreas och Charlottes underbara bröllop. Vigseln ägde rum i Masthuggets kyrka som ligger en bit ovanför hela Göteborg så där kan man minst sagt säga att det var lite kyligt. Shit, va kallt det var. Och som vanligt när man är lite kaxig och väljer att gå utan jacka så skulle det fotograferas och kramas utomhus. Men det gjorde inte så mycket för middag och fest höll till inomhus i Kvibergs kantin. Hela dagen och kvällen var fantastisk och vi är mycket glada över att vi fick äran att tillbringa denna speciella dag tillsammans med Andreas och Charlotte. TACK! Det var ju nästan så att man blev lite sugen själv ;)

//knasen

 

7 Responses

  1. WfpE

  2. PYxL

Kommentera

Home Knasen Osteopatkliniken
credit