reach your goals 

Facebook Twitter YouTube

Body Science Hardcore Wrist Wraps

Äntligen! EN enda natt kvar innan det bär av hemåt. Det har varit kanon här ute om man kollar träningsmässigt. 12 pass totalt och kvalitén har varit riktigt bra. Jag brukar annars vara väldigt sliten speciellt när jag går in på vecka 12. Men nu har jag verkligen kunnat leverera hela vägen och det känns kul. Sista passet för resan blev bänk och mage. Inne på vecka 4 å mitt bänkpass nu så allt går verkligen framåt. Det är så kul när det händer saker och man verkligen ser resultat. Dessutom är jag mer motiverad än jag någonsin varit. Först lite bilder från hur gymmet ser ut här. Helt okej och har det mesta.Det får vara allt för idag.. Nu blir det jobb <3
Ta hand om er!
//Knasen

 

5 Responses

  1. FpMs

Kommentera

Home Knasen Body Science Hardcore Wrist Wraps
credit