reach your goals 

Facebook Twitter YouTube

Eldfisk Alfa

Ytterligare en vecka på det nya året har passerat, samtidigt så har jag också passerat halvtid för denna turen offshore på Eldfisk Alfa och Cosl Rigmar.

Jag har aldrig varit på denna plattformen innan men eftersom jag är som jag är så har jag ju inte haft problem med att lära känna nya personer och hitta nya tränings kompisar ;) Jag har även denna turen arbetat natt vilket fungerar väldigt bra. Går upp ca 16:00, tar mig en kaffe, laddning och kör igång träningen. Efter duschen går jag ner till matsalen och käkar. Idag blev det ris och kyckling, hur gött som helst. Sen hinner jag softa en stund innan jag jobbar mellan 19-07. Det är inte så mycket tid kvar efter det men det är ju egentligen inte det som är tanken utan det skall ju vara full fokus på träning och arbete när jag är här ute.
Jag kör fortsatt efter bänkschemat jag skrev om i förra inlägget. Det känns bra och går bättre och bättre, skall bli kul att se hur mycket mer styrka det blivit efter dom 12 veckor som schemat är upplagt efter.

Utöver det är det fokus på axlar och mage som är mina svagheter. Vill väl dock erkänna att jag varit lite slapp med magträningen denna turen, glad att jag har några dagar kvar att ”ta gen” detta.
Det som är skönast att veta är att det är mindre än en vecka kvar tills jag får komma hem och kramas med min kärlek Josefine igen <3
//Knasen
 

4 Responses

  1. DdJy

  2. DdJy

  3. 5667

Kommentera

Home Knasen Eldfisk Alfa
credit