reach your goals 

Facebook Twitter YouTube

Hockeygrossisten

Nu i helgen är det dags (efter lite för många veckor ledigt) att åka ut på jobb igen.  Jag har fått många frågor på hur det är att jobba som jag gör d.v.s. vara borta från familj, vänner och hur det går med träningen.

Jag är alltså borta 14 dagar (15 med resdagen) efter en sådan period är jag hemma och LEDIG i 21 eller 28 dagar. Då kan ja ägna all min tid till familj, vänner och träning… Men andra jobbar väl?!?! Ja visst är det så men det jag menar med all min tid är att jag kan göra mycket av mina saker den tiden ”dom” jobbar.
Jag är så mycket ”mera” Christian när jag jobbar som jag gör nu, jag älskar mitt jobb. När jag är hemma och ledig är jag, som jag kallar det ”hemmafru”. Ser till att maten står på bordet när Josefine kommer hem, tvättar (städar ej;)

Ute på plattformen

Att jobba 7-16, hinna med all träning och umgås med familj och vänner har jag aldrig gillat eller mått bra av. Nu jobbar jag 20 veckor om året och är ledig resten, hur kan man inte älska att ha ett sådan jobb?!?!

Glada, lyckliga och mer kära än någonsin

 

Berättade tidigare om att jag börjat spela hockey igen och fy f-n vad kul det är, känns som att jag inte vill missa en enda hockeyträning. Det är sjukt jobbigt att få igång flås och teknik men snart är jag där jag en gång varit.
I November satt jag och en polare och prata om att börja spela lite på skoj. Sen letade jag utrustning, hittade en helt ny på Hockeygrossisten med benskydd, axelskydd, armbågsskydd och byxor till ett pris av 1475:- Så sjukt jäkla bra pris. Ni som skall köpa något i hockeyväg spana in deras sida. Riktigt bra grejer till riktigt bra priser.
Och här är jag nu, spelar i ett korplag och tränar flera gånger i veckan.
Det är fantastiskt hur man kan känna sig halv innan, t.o.m. Josefine säger att hon tycker jag är gladare och verkar lyckligare än någonsin.

 

 

 

Nog om hockeyn och över till min satsning på styrkelyft.
Året har börjat med att jag vred knät och ledbandet i det, så böj och mark är inte aktuellt på ett tag men det gör att jag kan lägga all tid på min sämsta gren som är bänk.
Där nöter jag på efter ett schema som Petter har gjort. Schemat är lagt under 12 veckor så vi får se hur mycket styrka man ligger inne med då. Idag är mitt max 125 kg. Sedan nöter jag på med övrig gymträning där jag prioriterar axlar och mage som jag anser är mina svagheter i fysiken.

Känns riktigt bra nu!!

 

4 Responses

  1. pengarportalen.se/snabblan/

    Termen UC är en förkortning av Upplysningscentralen, vilket är den kreditupplysningstjänst som företag vanligtvis använder. UC är den kreditupplysningstjänst som är vanligast och som i huvudsak ägs av Nordea, Swedbank, Handelsbanken och Skandinaviska Enskilda Banken. Utöver UC finns det många aktörer som säljer kreditinformation, bland annat Bisnode, Creditsafe och Instantor. Om en person ansöker om flera lån på kort tid så kan detta negativt påverka kreditvärdigheten och leda till att personens låneansökan avslås.

    pengarportalen

  2. TSoF

Kommentera

Home Knasen Hockeygrossisten
credit