reach your goals 

Facebook Twitter YouTube

Landvetter ishall

Året som gått var allt annat än framgångsrikt, jag skäms nästan lite när jag tänker tillbaka trots att det bara gått ett par dagar in på 2014. Knackigt år kan man minst sagt summera 2013. Varken träning eller privatliv var speciellt givande.

Dock gav de mig mer energi till att ta tag i det nya året. Planen att bli starkare genom styrkelyft men har också känt den sista tiden att jag saknar lagsporten, så nu efter 16 år gick jag ut och köpte mig en hockeyutrustning och gav mig ut på isen. Första träningen kändes helt fantastiskt och jag hittade äntligen mitt sätt att träna för att må så bra som möjligt samt att tycka träningen är rolig.

Mitt mål är att tävla i AF på Decembercupen i slutet av November. Planen är att köra ca 9 pass i veckan – styrkelyft, gym och hockey.

Jag vill väl erkänna att bloggandet inte ligger som prio ett dock känner jag att det är ett roligt sätt att nå er som är intresserade av träning men också er andra som inte tränar men kanske är sugna. När jag väl skriver är det rätt kul och ännu roligare är när man märker att det faktiskt finns människor som följer en och uppskattar det man gör.
Jag kommer att försöka hålla denna uppdaterad så gott det går och hoppas att det kommer många roliga frågor som jag kan svara på.

Det kan vara om vilka kosttillskott jag använder, träning, gym eller vad som helst… ;)

 

 

En kommentar

  1. Hello! I could have sworn I’ve been to your blog before but after browsing through a few of the posts I realized
    it’s new to me. Regardless, I’m certainly happy I came across it and I’ll be bookmarking it and checking back frequently!

    Feel free to visit my web page … Ruth

Kommentera

Home Knasen Landvetter ishall
credit